24 tweekappers voor jong en oud | uitverkocht

Comfortzoekers of jonge gezinnen: de twee-onder-een-kapwoningen zijn geschikt voor elke levensfase. Wil je de woning levensloopgeschikt maken, dan kies je voor de standaard variant met een slaapkamer op de begane grond. Boven heb je dan volop ruimte voor een indeling naar eigen smaak. Een grote werkkamer of hobbyruimte of twee logeerkamers; het kan allemaal.

 

Leefkeuken

Maar ook kleine gezinnen kunnen met deze twee-onder-een-kapwoning van ongeveer 100 vierkante meter (inclusief opbergzolder) alle kanten op. Wat dacht je van een uitbouw op de begane grond voor een extra ruime leefkeuken?

 

Volop extra mogelijkheden

De kavels variëren in grootte van ongeveer 225 tot circa 300 vierkante meter. Parkeren kan op de eigen oprit. Het merendeel van de woningen biedt daarnaast de mogelijkheid om de standaard berging te vervangen door een extra grote variant.

 

Overzicht van een aantal keuze- en uitbreidingsmogelijkheden

Hoe ziet jouw ideale halfvrijstaande woning in Pagepark eruit? Hieronder vind je een overzicht van diverse opties om de woning helemaal aan jouw wensen aan de te passen.

  • Uitbreiding op begane grond met 1,20 meter

  • Openslaande tuindeuren

  • Dakkapel

  • Stijlkeuzes in sanitair

  • Nul-op-de-Meter, extra zonnepanelen (niet mogelijk in combinatie met dakkapel)

  • Vrijstaande grote berging (mogelijk bij 22 bouwnummers, deels ook geschakeld, afhankelijk van keuze van de buren)

 

Bekijk het aanbod

 


 

tweekapper

tweekapper

 


Fijn Wonen

Jouw twee-onder-een-kapwoning aan de Rijssenbeeklaan is een Fijn Wonen-woning, het woonproduct van Van Wijnen. Dit houdt in dat de woning op locatie wordt samengesteld met geprefabriceerde componenten. Het resultaat is een compleet, duurzaam, betaalbaar huis met een zeer korte bouwtijd. Vanzelfsprekend is je woning onderhoudsarm, goed geïsoleerd, energiezuinig en zeer comfortabel. Daarmee ben je klaar voor een duurzame toekomst.

Logo FijnWonen

 

Duurzaam en energiezuinig

Met je nieuwe gezinswoning in Pagepark ben je tevens goed voorbereid op de energieneutrale toekomst. Je woning is gasloos en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen in combinatie met vloerverwarming. Ook voldoet de woning standaard aan de nieuwe BENG-normen. BENG staat voor Bijna Energieneutrale Gebouwen.

 


 

Plattegronden

Twee-onder-een-kapwoning standaard uitvoering

tweekapper standaard

Begane grond

tweekapper standaard

Eerste verdieping

tweekapper standaard

Tweede verdieping

 

Twee-onder-een-kapwoning variant

tweekapper variant

Begane grond

tweekapper variant

Eerste verdieping

tweekapper variant

Tweede verdieping

 


 

interieur

interieur