24 tweekappers voor jong en oud

De twee-onder-een-kapwoning biedt optimaal wooncomfort in elke levensfase. Denk daarbij aan een levensloopgeschikte woning voor senioren, met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de vrij indeelbare verdieping is er dan bijvoorbeeld ruimte voor een hobbykamer of slaapkamers voor als de (klein)kinderen komen logeren.

Daarnaast is de woning geschikt voor gezinnen die willen genieten van de voordelen van een twee-onder-een-kapwoning, met twee ruime slaapkamers op de verdieping. En wat dacht je van een royale leefkeuken of een lekkere werkkamer op de begane grond? Ideaal als je regelmatig thuiswerkt. Die flexibele indeling maakt jouw compacte twee-onder-een-kapwoning tot een echt toekomstwaardig huis.

Je beschikt over circa 100 vierkante meter leefoppervlak. Een raam in de zijgevel zorgt voor extra lichtinval. Behalve over een vrij indeelbare eerste verdieping, beschikt deze woning nog over een tweede verdieping. Deze is via een vlizotrap bereikbaar en zeer geschikt voor het opbergen van spullen. Parkeren kan op de eigen oprit. Bij het merendeel van de woningen bestaat de mogelijkheid van een vrijstaande houten garage.

 

Diverse keuze- en uitbreidingsmogelijkheden

Hoe ziet jouw ideale halfvrijstaande woning in Pagepark eruit? Hieronder vind je een overzicht van diverse opties om de woning helemaal aan jouw wensen aan de te passen.

  • Slaapkamer op de begane grond
  • Deur vanuit de hal naar badkamer op begane grond
  • Twee afgewerkte slaapkamers op de verdieping
  • Dakraam
  • Vijf stijlkeuzes in sanitair
  • Extra zonnepanelen voor Nul-op-de-Meter
  • Vrijstaande houten garage (mogelijk bij 22 bouwnummers)

Fijn Wonen

Jouw twee-onder-een-kapwoning is een innovatief woonproduct van Fijn Wonen, onderdeel van Van Wijnen. Het betekent dat de woning op locatie wordt samengesteld met geprefabriceerde componenten. Het resultaat is een compleet en betaalbaar huis met een korte bouwtijd. Natuurlijk is je woning goed geïsoleerd, energiezuinig en zeer comfortabel.

Logo FijnWonen

 

Duurzaam en energiezuinig

Met een twee-onder-een-kapwoning in Pagepark ben je goed voorbereid op de energieneutrale toekomst. Je woning is gasloos en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen in combinatie met vloerverwarming. Ook voldoet de woning standaard aan de nieuwe BENG-normen. BENG staat voor Bijna Energieneutrale Gebouwen. Wil je nog duurzamer en energiezuiniger wonen? Kies dan voor extra zonnepanelen en maak je woning zelfs Nul-op-de-Meter.

 


 

Blijf of de hoogte

Interesse in een twee-onder-een-kapwoning in Pagepark? De voorverkoop start in het voorjaar van 2021. Meld je aan en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

 

Aanmelden