12 hoek- en tussenwoningen voor starters

Aan de boomrijke Rijssenbeeklaan komen ook 12 ruime gezinswoningen met een gunstig prijskaartje. Daarmee zijn deze rijwoningen ideaal voor starters. Dankzij tal van opties is het mogelijk de woning aan je eigen woonwensen aan te passen.

 

Veel lichtinval

De woningen hebben een leefoppervlak van ongeveer 100 of 105 vierkante meter, met een royale woonkamer met open keuken. Op de verdieping liggen drie slaapkamers en een ruime badkamer. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een aangename woonbeleving.

 

Diverse uitbreidingsmogelijkheden

Wil je nog meer leefruimte en comfort? Kies dan voor een uitbouw of bijkeuken op de begane grond. Zo’n bijkeuken is een ideale ruimte, waar je de was kunt doen en de kinderen kunt opvangen na het sporten. De kavels variëren in grootte van ongeveer 125 tot circa 240 vierkante meter. Parkeren kan voor de deur.

 

Overzicht van een aantal keuze- en uitbreidingsmogelijkheden

Hoe ziet jouw ideale woning in Pagepark eruit? Hieronder vind je een overzicht van diverse opties om de woning helemaal aan jouw wensen aan de te passen.

  • Uitbouw op de begane grond van 1,20 of 2,40 meter

  • Inpandige bijkeuken (in de uitbouw)

  • Keuze uit 4 type sanitairpakketten in 5 stijlen, 3 verschillende vloertegels, spotjes in plafond, glazen douchewand met en zonder deur en ligbad

  • Extra zonnepanelen (alleen bij woningen zonder tuitgevel)

  • Vrijstaande grote berging bij bouwnummers 6 en 7

 

Bekijk het aanbod


 

rijwoningen

rijwoningen

 


 

Fijn Wonen

Jouw hoek- of tussenwoning aan de Rijssenbeeklaan is een Fijn Wonen-woning, het woonproduct van Van Wijnen. Dit houdt in dat de woning op locatie wordt samengesteld met geprefabriceerde componenten. Het resultaat is een compleet, duurzaam, betaalbaar huis met een zeer korte bouwtijd. Vanzelfsprekend is je woning onderhoudsarm, goed geïsoleerd, energiezuinig en zeer comfortabel. Daarmee ben je klaar voor een duurzame toekomst.

Logo FijnWonen

 

Duurzaam en energiezuinig

Met je nieuwe gezinswoning in Pagepark ben je tevens goed voorbereid op de energieneutrale toekomst. Je woning is gasloos en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen in combinatie met vloerverwarming. Ook voldoet de woning standaard aan de nieuwe BENG-normen. BENG staat voor Bijna Energieneutrale Gebouwen.

 


 

Plattegronden

Tussenwoningen

tussenwoningen

Begane grond

tussenwoningen

Eerste verdieping

tussenwoningen

Tweede verdieping

 

Hoekwoningen

hoekwoningen

Begane grond

hoekwoningen

Eerste verdieping

hoekwoningen

Tweede verdieping

 

Hoek- en tussenwoningen met tuitgevel

hoek- en tussen

Begane grond

hoek- en tussen

Eerste verdieping

hoek- en tussen

Tweede verdieping

 


 

interieur

interieur

 


 

Interesse?

Interesse in een van de laatste eengezinswoningen in Pagepark? De verkoop is gestart op 15 juli 2021. De eerste inschrijvingsperiode is inmiddels voorbij. Je kunt je nog inschrijven als reservekandidaat via het woondossier. Meld je hiervoor aan of log in als je al een account hebt.  

 

Aanmelden Bekijk het aanbod