12 hoek- en tussenwoningen voor gezinnen

Ook betaalbaar voor starters 
 

Aan de boomrijke Rijssenbeeklaan in Pagepark komen 12 rijwoningen met een leefoppervlak van 102 vierkante meter. De woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken. Met standaard drie slaapkamers en een royale badkamer zijn ze ideaal voor (startende) gezinnen. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Het draagt bij aan een aangename woonbeleving.

Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om nog meer comfort en leefruimte te creëren. Denk daarbij aan een extra slaapkamer op de tweede verdieping. Of een uitbouw op de begane grond. Die extra ruimte kun je bijvoorbeeld benutten voor een bijkeuken. Een praktische plek om de was te doen en de kinderen op te vangen na het sporten.

 

Diverse keuze- en uitbreidingsmogelijkheden

Hoe ziet jouw ideale hoek- of tussenwoning in Pagepark eruit? Hieronder vind je een overzicht van diverse opties om de woning helemaal aan jouw wensen aan te passen.

  • Uitbouw op de begane grond
  • Inpandige bijkeuken (in de uitbouw)
  • Keuze uit drie type sanitairpakketten en vijf stijlkeuzes
  • Upgrade sanitair mogelijk
  • Extra zonnepanelen voor Nul-op-de-Meter
  • Vrijstaande houten garage (mogelijk bij 2 bouwnummers)

Fijn Wonen

Jouw twee-onder-een-kapwoning is een innovatief woonproduct van Fijn Wonen, onderdeel van Van Wijnen. Het betekent dat de woning op locatie wordt samengesteld met geprefabriceerde componenten. Het resultaat is een compleet en betaalbaar huis met een korte bouwtijd. Natuurlijk is je woning goed geïsoleerd, energiezuinig en zeer comfortabel.

Logo FijnWonen

 

Duurzaam en energiezuinig

Met je nieuwe gezinswoning in Pagepark ben je tevens goed voorbereid op de energieneutrale toekomst. Je woning is gasloos en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen in combinatie met vloerverwarming. Ook voldoet de woning standaard aan de nieuwe BENG-normen. BENG staat voor Bijna Energieneutrale Gebouwen. Wil je nog duurzamer en energiezuiniger wonen? Kies dan voor extra zonnepanelen en maak je woning zelfs Nul-op-de-Meter.

 


 

Blijf of de hoogte

Interesse in een van de laatste eengezinswoningen in Pagepark? De voorverkoop start in het voorjaar van 2021. Meld je aan en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

 

Aanmelden