Ruim wonen in Gennep

Pagepark draagt zijn naam met ere. In dit prachtige woonpark geniet u iedere dag van groen, rust en ruimte. Alle voorzieningen die het leven gemakkelijk en aangenaam maken zijn binnen handbereik. In Pagepark worden vrijstaande woningen, twee-onder-een-kap-, patio- en rijwoningen ontwikkeld. De woningen hebben een voorname uitstraling, gebaseerd op de sfeervolle architectuur uit het begin van de vorige eeuw. Iets voor jou? In Pagepark vind je jouw thuis!

 

 

 

 

 

tweekappers type B

 

Nu in verkoop: VRIJE KAVELS

Een vrije kavel voor het huis van je dromen! In Pagepark is momenteel een beperkt aantal kavels te koop. Als koper van een kavel kun je zelf een woning laten ontwerpen die voldoet aan jouw woonwensen. Je bent als koper vrij in de keuze van architect en aannemer. 

De grondoppervlaktes van de kavels variëren in grootte van ca. 320 tot 810 m². De prijzen zijn v.o.n. (vrij op naam).  Voor specifieke kavel informatie bekijk de kavelpaspoorten. Interesse? Neem dan contact op met de makelaar van dit project.

 

Pagepark

Pagepark

 

 

NU IN VERKOOP:
TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN

De 20 twee-onder-een-kapwoningen in project Dieseltram zijn ruim van opzet. De woningen zijn gasloos en worden opgeleverd met een warmtepomp, boiler en zonnepanelen. Op de ruime kavels is ruimte voor auto's op eigen terrein en standaard is er een ruime houten berging aanwezig.

De bouw van de woningen is inmiddels gestart en er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar. Interesse? Neem contact op met Smedema Makelaars en Taxateurs.
 

Contact

tweekapper type A