Ruim wonen in Gennep

Pagepark draagt zijn naam met ere. In dit prachtige woonpark geniet u iedere dag van groen, rust en ruimte. Alle voorzieningen die het leven gemakkelijk en aangenaam maken zijn binnen handbereik. In Pagepark worden vrijstaande woningen, twee-onder-een-kap-, patio- en rijwoningen ontwikkeld. De woningen hebben een voorname uitstraling, gebaseerd op de sfeervolle architectuur uit het begin van de vorige eeuw. Iets voor jou? In Pagepark vind je jouw thuis!

 

 

 

 

Pagepark Situatie

Nu in verkoop: VRIJE KAVELS

Een vrije kavel kopen om je eigen droomhuis te verwezenlijken? Ook dat kan in Pagepark. Op dit moment zijn nog slechts enkele bouwkavels te koop. Als kavelkoper kun je zelf een huis laten ontwerpen dat helemaal voldoet aan jouw woonwensen. Je bent als zelfbouwer vrij in de keuze van een architect en aannemer. Natuurlijk gelden er bepaalde spelregels zoals omschreven in het beeldkwaliteitsplan.

De oppervlaktes van de kavels variëren van circa 400 tot ongeveer 810 vierkante meter. De prijzen zijn vrij op naam. Bekijk voor specifieke informatie de kavelpaspoorten. Interesse? Neem contact op met Smedema Makelaars & Taxateurs.

 

Pagepark

Pagepark

 

 

binnenkort in verkoop:
Gezinswoningen en levensloopgeschikte woningen

Aan de Rijssenbeeklaan in Pagepark komen 36 duurzame en betaalbare woningen volgens het woonconcept Fijn Wonen van Van Wijnen. De voorverkoop start in het voorjaar van 2021. Meld je aan en blijf als eerste op de hoogte.
 

Aanmelden