Situatietekening

11/02/2020 - 15:03

Woningen voor starters en senioren in laatste fase Pagepark

Aan de Rijssenbeeklaan komen woningen die voorzien in de woonbehoefte van de inwoners van Gennep: betaalbaar en gericht op starters en senioren. De gemeente en Van Wijnen zijn het eens geworden over de invulling van de afrondende fase van het Pagepark.

Uit het recent uitgevoerde woonbehoefte onderzoek van de gemeente is gebleken dat de vraag naar betaalbare starterswoningen en levensloopgeschikte woningen het grootst is. Aan de Rijssenbeeklaan komen woningen die voorzien in deze woonbehoefte.  

 

Plan Rijssenbeeklaan

De Rijssenbeeklaan wordt het sluitstuk van de gebiedsontwikkeling van het Pagepark. Er komen aan deze laan 24 levensloopgeschikte twee-onder-een-kapwoningen, 4 hoekwoningen en 8 tussenwoningen. Hierna is de wijk dan helemaal af. 

Zodra de benodigde vergunningen afgegeven zijn, zullen wij starten met de verkoop. Naar verwachting vindt de voorverkoop van de woningen plaats in het voorjaar van 2021. Geïnteresseerden kunnen zich nu echter al via de website van Pagepark inschrijven voor de nieuwsbrief. 

 

Fijn Wonen

De 36 woningen worden gebouwd op basis van het woonconcept Fijn Wonen van Van Wijnen. Het betekent dat de woningen op locatie worden samengesteld met geprefabriceerde componenten. Het resulteert in betaalbare woningen met een korte bouwtijd. Daarnaast zijn de woningen duurzaam, goed geïsoleerd, energiezuinig en bovenal comfortabel dankzij tal van luxe elementen.

 

Bekijk de situatietekening