Voordelen nieuwbouw

01/21/2020 - 16:23

De voordelen van nieuwbouw

Een nieuwbouwwoning kopen kent vele voordelen. Nieuwbouwbuurten staan bekend als leefbare buurten met veel groen, speelplekken en voldoende parkeerplekken. Zo ook in Pagepark.

Hieronder de 6 belangrijkste voordelen op een rij.

Energiezuinig

Voor nieuwbouw gelden strenge eisen op het gebied van energiezuinigheid. Nieuwbouwwoningen hebben standaard het energielabel A. Dat merk je aan de energierekening. Een nieuwe woning is al snel 30 procent zuiniger in energieverbruik dan een woning van 25 jaar oud.

 

Nauwelijks onderhoud

Omdat alles nieuw en onderhoudsarm is, heb je de eerste jaren geen of nauwelijks onderhoud. Dit scheelt! Geld en tijd.

 

Garantie

Nieuwe woningen worden standaard afgeleverd met garantie. Zo ben je er zeker van dat je de eerste jaren niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Eigen inrichting

Een nieuwbouwwoning kun je volledig inrichten naar eigen smaak. Afwerking van vloeren, keuken, badkamer en toilet precies zoals je graag wilt. Zonder eerst te hoeven breken. Extra wandcontactdozen nodig op zolder? Bij Van Wijnen zijn jouw persoonlijke woonwensen bespreekbaar.

 

Veilig

Nieuwbouwwoningen zijn uitgerust met kwalitatief uitstekend hang- en sluitwerk en standaard voorzien van rookmelders. Een veilig gevoel.

 

Minder kosten

Nieuwbouw wordt vrij op naam geleverd. Je betaalt voor de levering dus geen overdrachtsbelasting en notariskosten. Daarnaast spaar je eventuele makelaarskosten uit

 

Ben je overtuigd dat nieuwbouw iets voor jou is? Bekijk het aanbod op Pagepark.