Open Huis op 4 juli aanstaande

06/29/2020 - 08:45

Open Huis op 4 juli aanstaande

De bouw van de woningen aan de Dieseltram is in volle gang! De kappen zijn bij alle woningen geplaatst en we zijn gestart met het metselwerk. Doordat de bouw van de woningen zo goed verloopt, kunnen de eigenaren van de woningen al eind dit jaar de sleutel krijgen van hun ruime nieuwbouwwoning. Wil jij ook in 2020 verhuizen naar een duurzame en energiezuinige twee-onder-een-kapwoning? Kom dan 4 juli naar het Open Huis! 

Op zaterdag 4 juli aanstaande organiseren wij een Open Huis voor de laatst beschikbare woningen: bouwnummer 1 en 2. Je bent tussen 11.00 en 14.00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen en de ruimte in deze woning zelf te ervaren. De ontwikkelaar, verkoopmanager en makelaar zijn aanwezig om je rond te leiden in de woning en al je vragen te beantwoorden. 


Aanmelden

In verband met de coronamaatregelen, vragen wij je wel om je aan te melden via deze link.


Nu met gratis tuinontwerp

De laatste twee beschikbare woningen hebben een ruime kavel van ca. 500 m². Kan jij wel een handje gebruiken bij het ontwerpen van de tuin van jouw dromen? Goed nieuws! Tot 10 juli aanstaande krijg je bij de aanschaf van een van deze woningen een gratis tuinontwerp van Jabaflora uit Gennep.

 

Bekijk hier de kenmerken van de woningen.