vogelvlucht

08/04/2021 - 09:04

Nu in verkoop: de allerlaatste woningen op Pagepark

Het is zover: de allerlaatste woningen op Pagepark zijn nu in verkoop. Sinds vandaag kun jij je officieel inschrijven voor de starterswoningen of levensloopgeschikte tweekappers. Daarnaast staan de prijslijst, de contractstukken en de klantreis online. Deze kun je zien via het kopje 'downloads-Rijssenbeeklaan' op de website. 

Het maakt niet uit of jij je voorkeuren al hebt doorgegeven voor een bouwnummer of als je nu voor het eerst de woningen op het oog hebt: vanaf nu heb je de kans om je inschrijving definitief te maken. Je kunt je vanaf vandaag tot woensdag 28 juli om 16.00 uur inschrijven voor een woning aan de Rijssenbeeklaan. Na 28 juli 16.00 uur kun je je alleen nog inschrijven als reservekandidaat.

 
Inschrijven

  • Vanaf nu staat het definitieve inschrijfformulier voor je klaar. De inschrijving verloopt geheel online via het 'Digitaal inschrijfformulier' in het online woondossier. 
  • Door je in te schrijven, kom je in aanmerking voor een woning naar jouw keuze. 
  • Wanneer je je hebt ingeschreven en een woning is aan jou toegewezen, krijg je binnen enkele dagen na de toewijzing op 29 juli een reactie van de makelaar. Dan word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en kun je ervoor kiezen om een optie te nemen. Ook als je niet in aanmerking komt voor een woning, ontvang je een bericht.
  • Lees op de downloadpagina meer over de inschrijfprocedure.

Heb jij tijdens het inschrijven nog vragen? Bekijk dan eens het stappenplan voor de online inschrijving of schroom niet om contact op te nemen met de makelaar. 

Smedema Makelaars & Taxateurs
0485-512495
info@smedema.nl