05/23/2019 - 11:22

Duurzaam wonen in Pagepark Dieseltram

Op 4 juni aanstaande gaan de 20 twee-onder-één-kapwoningen van project Dieseltram in verkoop. De woningen in het project Dieseltram zijn zeer duurzaam en daar vertellen we je graag meer over.

 

Steeds meer huizenkopers kiezen voor duurzame woningen. Enerzijds vanuit idealisme, maar zeker ook vanwege de financiële voordelen. De woningen in het project Dieseltram zijn gasloos en worden opgeleverd met een lucht-water warmtepomp, boiler, triple glas en zonnepanelen. Ze zijn voorzien van hoogwaardige isolatie in de gevels, begane grondvloer en daken. Met de driedubbel isolerende beglazing in de onderhoudsarme kunststof kozijnen, gaat er weinig warmte verloren en wordt alle energie maximaal benut. De woningen zijn met een EPC (Energie Prestatie Coëfficient) van 0,2 zelfs energiezuiniger dan de meest actuele eisen en normen. Diverse hypotheekverstrekkers bieden bij dermate duurzame woningen rentekorting en extra financieringsruimte.

De woningen zijn standaard all-electric (gasloos) en daardoor klaar voor de toekomst. Elke woning is uitgerust met vloerverwarming op de begane grond. Door de combinatie met zonnepanelen en een lucht-water warmtepomp is dit een milieuvriendelijke en aardgasloze manier om uw huis te verwarmen en u te voorzien van warm water in de badkamer en keuken. De warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht om hiermee het huis te verwarmen. Het is mogelijk om extra zonnepanelen aan te schaffen zodat de woning nog energiezuiniger wordt.

 

Een energiezuinige woning betekent niet alleen lagere energiekosten, maar ook comfortabeler wonen. Omdat de nieuwe woning voldoet aan de wettelijke eisen aan geluidsisolatie woont het ook nog eens heerlijk stil.

 

duurzaamheid warmtepomp gennep pagepark

duurzaamheid pagepark gennep