Nog enkele te koop

02/21/2020 - 11:50

De bouw start naar verwachting in maart!

De bouw start naar verwachting in maart!

In de afgelopen weken zijn er meerdere koopovereenkomsten getekend waardoor het benodigde verkooppercentage om te kunnen starten met de bouw is behaald! Wanneer half maart de omgevingsvergunning onherroepelijk is, gaat het bouwbedrijf direct van start met de bouw van de prachtige woningen.

 

Nog slechts enkele woningen beschikbaar

De laatste woningen van de Dieseltram hebben een grote leefruimte door de standaard uitbouw van 2,40 meter. De riante tuin is georiënteerd op het zuiden en biedt volop de mogelijkheid om straks lekker te tuinieren, een speelgelegenheid voor je kinderen te creëren of een eigen werkruimte te realiseren. 

 

Duurzaam wonen

De karakteristieke woningen aan de Dieseltram zijn zeer duurzaam. De woningen zijn gasloos en worden opgeleverd met triple glas, een warmtepomp, boiler en zonnepanelen. Op de begane grond heb je heerlijk vloerverwarming. Dat is lekker thuiskomen!  

 

Meer weten?

Wil je deze kans op een nieuwbouwwoning in de gewilde wijk Pagepark niet missen? Aarzel dan niet langer en neem contact op met Astrid Opsteegh van Smedema Makelaars & Taxateurs via 0485-51 24 95.