Wonen in Gennep: buitenleven in de stad

Fietsen in Gennep


Gennep is afwisseling. In Pagepark woon je in het rust en het groen, en tegelijkertijd in de stad. Kies doordeweeks voor een wandeling door het historische stadscentrum. Pak een terrasje. Loop eens binnen in het zeventiende-eeuwse gemeentehuis met Keramiekmuseum. Winkel in één van de vele gezellige winkels of boetiekjes in van winkelcentra Clarenshof en Duivenakker. En geniet in de weekenden van de natuur, de wandelpaden en fietsroutes van het nationale park De Maasduinen.

 

Pagewerk

 

Ligging Pagepark Gennep

De nieuwbouw woningen van Pagepark zijn ruim opgezet met aandacht voor energiezuinigheid en duurzaamheid. Hier geniet je iedere dag van groen, rust en ruimte. Tegelijkertijd zijn alle (stads)voorzieningen die het leven aangenaam maken binnen handbereik. Zo fietsen je kinderen gewoon naar school in Gennep en jij naar de sportschool of sportvereniging. En, zit jouw koopwoning ertussen?

Gennep

 

Bereikbaarheid

Het openbaar vervoer in Gemeente Gennep bestaat uit een aantal buslijnen en de Regiotaxi Limburg. Pagepark is gunstig gelegen ten opzichte van verschillende uitvalswegen. Vanuit Gennep zijn de A77 en A73 makkelijk bereikbaar. Via de N271 ben je binnen twintig minuten in het centrum van Nijmegen.